PEMIMPIN BANANA COMEL

FALLING OBJECT

Tuesday, December 27, 2011

person that i lovee ^^

asalammualaikumm

bismillahhirrahmannirahhimm :)






nampak tak pic -2 yg kat atas nii
ya allahh sumpahh beb aku sayang korangg sesangatttt !!
CIPIKA CIPIKI
#bak kata naddy aku ^^

-kotak pertama-

bestie akuu yg paling selebet
tapy layan kepalaa
aku sayang gilaa kat korang
, syiera , tasya , naddy , jujue
ee aku sayang korang gila babeng beb
mcm mne skali pun aku ttp sayang korang
susah senang kite bersama
kite kan gang
haha
mummy sayang
kaka syiera , adek , auntie , nd anak buah mummy ^^
#ewahh mcm kite kat dlm klass ^^

-kotak keduaa-

adek angkat aku lahaii adekadek ku sekaliann
thankss yee jadi adek angkat aku !
especially my lovely adek
OHH IERAA & ZAHID KECHIK
kaka sayang korang tauuuu
sayangg until when-2 haha ^^
APIT OHH APIT & BEBBY SHIROO
lahaiii i do loveyou toooo
muahh sikitt
hihi , kalau korang sedihh mst cari kaka kan
mst cerita kat kaka pasal masalahh korang atoototot
how sweet both of youu
kaka tak kn lupe kan korangg
sbb bgy kaka korang yg terbaikk
ILOVEYOUUUUUUUUUUU !!!! <3

-kotak ketiga-

manja sayang sangat kat korang
sumpahh laa yal haaa ~
PH , ABOY , AHCHAII , ECAHH ^^
aku happy dohh dapat kenal korangg
bgy peluang kat aku untuk kenal korang
PH , yana sayangg kat ph same mcm mane yana sayang
adek-2 yana ^^
i wishh i had youu in my life until i diee
ABOY ; biyyy lahaii saya sayang awakk ^^
saya sayang awak lebih dari nyawa saya
saya sayang awak sampai bila-2
awak tahu kan kenapaa , sbb awak
dah curi haty sayaa ,
saya harap awakk yg terbaik untuk saya dan PH ^^
iloveyouu
AHCHAII ; thanks sbb jadi kawan yana , even kite baru kenal
kann
i feel like i am the lucky person
sbb dapat kenal dgn ahchaii
lahaii
best kot dapat kenal ahchaiii ewahh ^^
#rumah dekat pulak tuhh HAHHAHA~
ECAH ; aku sayang sangat kat kauu
sbb kau dah 7 tahunn kawan dgn akuu
kau sorang je yg takecare pasal aku
kau sorang jee yg baik gila dgn aku
akuu sayang kau mcm kakak aku tauu
aku takpernah lupee ape yg kau dgn aery pesan
nasihat korang sume aku egt
akuu harap tuhan tuhh panjangknn umur akuu
supaye aku bole dapat tgk kau dgn arey happy
iloveyouuuuuuuuuu ecahh ^^






Monday, December 12, 2011

sumpah eayy aku takkn maafkan kau

ASALAMMUALAIKUM

sumpah anep aku takkn maaf kan kau
aku takkn maafkan kau
kau egt ni sampai bila-2
kau ckp ape dgn aku ?
kau nk buad aku happy
tpy ni yg aku dapat ?
ini kee ? wehhh fuck bodoh
aku ttp bncy kau laa anep
susah sangat ape kau nk faham aku ? susah ?
wehh kalau tak urgent aku tak ckp laa dekat kau
yg aku nk balikk !
babi
haa aku bency kau lahhhh !!

text yg kau bgy aku tulis balik

(11.12.11 07:11pm)
-->skrg kau dah puas kan ape yg dah terjadi kat aku smlm
hanya sbb kau tau
aku kene rembat ramai-2
nd kene tiaw dgn abg aku
berdarah laa sial muka aku
kau mainkan perasaan aku ehh ?
okay tkpe , aku terima kau buad aku mcm ni
kau pena couple dgn aboy nd aku ni rampas kau dari aboy
sumpah aku nges bila abg aku ckp mcm tuh
aku terlalu sayang kat kau
sbb tuhh aku hilang sabar dgn kau
egt ea
kau akn menyesal

#heyy pegy jahanam tuh sume
ohh yg kau tipu aku bagai tuh ape
fuckkk !
tyme tuhh aku tak couple dgn kau lagy !
so ape hak kau bodoh nk pertikai kan dgn sape aku couple
kau sape ? PAPA AKU ? TAK KANN !
SEDA LHAA !!
aku bncy kau laa ,
sedangkan papa dgn mama
tak pena pukul akuu teruk mcm tuhh ,
knape kau nk pukul aku ?
kau mmg manusia yg tak ada hati perutt !!!

(11.12.11 11:25pm)
-->yana sumpah hidup anep sunyi bila yana tinggalkan anep
buad kali yg ke-2
anep sedih sangat bila yana ckp yg yana terseksa
selama couple dgn anep
ape kurang nye anep ny ?
tak cukup kee kasih sayang yg anep dah bagy selama ni ?
anep sentiasa fikirkan diri yana nd selalu nasihatkan yana
bukan niat anep tok sesuka mara-2 nd pukol yana
anep taknk sume tuh trjadi sbnrnye
tpy hati anep merana bila yana tak hargai cinta anep
anep tahu anep banyk buad sakah kat yana
anep ngaku mmg anep nyesal
sbb tak pena buad baik terhadap yana
tpy percaya lahh
anep buad sume ni sbb nk buktikan cinta anep terhadap yana.
anep terlalu sayang kat yana , hal smlm tuhh mmg anep tak sengaja nk buad
anep terlalu ikotkan perasaan
hm, yana anep nk yana balik !
anep perlukan yana dlm hidup anep
please anep merayu sesangat
rabu ni anep nk jmpe yana , anep nak settle hal kite care baik
please bls msg anep ni :'(

#kau takpayah laa nk bimbing aku sedangkan diri kau tak betul
akuu tak minx banyak babi
aku minx kau ubah panas baran kau tuhh
tpyy kau bgy aku apee
kau mmg takpena nk pker perasaan aku kan
kau ayunkan tangan kau ikot sedap hati kau kann
babi !
sbb kau laa aku saket tk baik-2
sb kau lahh aku dah tak percaya kan lelakii
nd sbb kau laa aku berdendam sampai mampos
aku bncy kau !
aku takkn maafkan kau
aku takkn tarik balik kata-2 akuu
selama ni aku bole terima lelaki sbb aku tahu tak sume lelaki
suka pukul , mainkan perasaan perempuan
tapyy lpas ape yg kau buad dekat aku
aku dah tawar hatii
aku dah hilang kepercayaan kat lelaki
aku dah hilang kepercayaan dekat kauu !
akuu takkn maafkan kauu haniff
kau ingat sampai bila-2


act yana tak balas pun text dia
sbb yana mmg bncy dia
yana mmg terlalu bncy diaa
bncy yg takkn ada sesiapa pun
bole ungkapkan mcm mne
lagyyy hmm
thanks for read my story

sincere ; yana nana

Friday, December 9, 2011

haniffffffff :'(

asalammualaikum

bismilahhirahmannirrahim



MOHD HANIF BIN ABDULLAH !
sumpah bodoh aku nk kau balikk !
arghhhhhh !
tpy yana dah pun hilang awak
lepas ni dah tkde sape nk marah-2
nasihatkan yana
dah tak ada sume tuh kan
hmm yana tahu sbb yana dahh lost awak
yana sedih gila sbb
status awak yg ni

#Aku mintak maaf memg aku terlalu cintakan kau tapi hati aku dah cukop terseksa ape yang kau dah buad pada aku . Maaf sebab remove kau dari friends aku , aku tak boleh nak menahan sdehh bilaa melihat gamba kau dan relationship kau tu . Harap kau sentiase bahagiaa tanpaa aku di sisi kau lagi :3

yana tak tahu nk buad ape lagy ,
tahu yana salah . yana minx maaf
awak egt tak text yg awak bgy

##HONESTLY B RINDU SANGAT KAT ANJE ,
RINDU NK PELUK NAK KISS ,
BERGURAU ND HANG DGN ANJE
B RINDU SUME TU
ANJE TAHU KAN BETAPA SAYANGNYA B KAT ANJE
B TANA TERJADI PAPE KAT ANJE , HATI B TAK PENA SENANG TAU
EGT KAN PESAN B APE ?
JAGA PAKAIAN TUH
JGN TERLALU OPEN SANGAT
ANJE KENE SENTIASA EGT PESAN B NY OKAY
SKRG NI B STILL BOLE AMEK BERAT PASAL ANJE
ND BOLE JAGA ANJE LAGY
TAPY IF B DAH TAKDE NDT SAOE YG NK GANTIKAN TMPAT B
ANDAI KATA B PEGY DLU , MAAFKAN B OKAY , B TKOT TERJADI PAPE MLM NI
B TKNK TINGGALKAN ANJE
ANJE EGT NI , B TERLALU CINTAKAN ANJE LEBIH DARI NYAWA B SENDIRI
JGE DIRI YEA SAYANG
SLMAT MALAM :'<

sumpah b aku egt ape yg kau pesan , aku selalu baca bnde ni ,
aku tak bole lahh ! tolong lahh
hmm tpy mst kau akn tengking aku mcm smlm
kau maki-2 aku
aku tak larat laa knape makki
hmm :'(


im sorry guys !

ASALAMMUALAIKUM

BISMILAHHIRRAHMANNIRAHIM




puteri umie nurmala binti taha
okayy yana minx maaf kalau yana nii amek aboy dari awak
hmm
yana dah tak tahu nk buad ape !
so buad masa skrg ni yana mls nk gado
yanaa mmg tknk gado
yana penad laa , sbb lelaki kite nk gado ,
yana mls lahh ,
haihh susah lah , yana dah taknak dahh sume ni
cukup yg ni masalah kite
yana dah tak sanggup
act yana tak pena sayang aboy mcm mne yana sayang
SOMEONE YG PERNAH HILANG DLM HIDUP YANA
yana nk awak maafkan laa aboy ,
awak jge laaa dia
hanya awak jee yg bole buadkan dia happy
bukan pmpuan lain
sbb awak gf dia
awak lagy faham dia
okayy takecare bye


aboyy , yana tahu puteri honey still sayangkan awak
yana tahu yana ni jahat , kcau hbngan orang kan
act yana tak tahu pape sbb aboy pun ckp
yg aboy dgn dia dah break !
yana tak tahu pape punn
pastuh dia hantar msg kat inbox tuhh mcm tuh
hmm tkpee yana dah biasa ,
satu jee yana minx ,
please getback dgn puteri honey tuh
please jgn kcau yana lagy
selagi bnde ni tak settle
please kalau jmpe yana
jgn tegur , yana penad , yana tak tahan
hmm tlg laa faham



Monday, December 5, 2011

atokk IMISSYOUUU

ASALAMMUALAIKUMM

AL-FATIHAH UNTUK ATOK

firstly aku nk ckp pasal atok aku haihh
ye mmg aku sayangkn atok aku sbb
kenangan yg aku lalui dgn dia
sumpah aku rindu atok
he everything to me when i was child
haha
dia selalu buadkan aku happy
haa sampaii lahh last tahun 2007
:'(
okayy dia atok aku yg paling aku sayang
yg paling akuu tak bole lupe
sbb dia tak pena marah aku
aku selalu dgn atok
manje dgn atok hiihi ^^
aku egt tyme rayaa
tyme tuhh aku kecik lagy
aku pkai baju warna hijau bunga-2 hikhik^^
abg aku pkai baju hijau plain dgn adek aku
tyme tuhh arriz dgn alya pun adee
sume raya kat jb
haha ^^
dia ckp
nak duit raya ?
aku , ajiem sume ckp nak
then atok suro amek purse
aku punn jmpe mama
aku ckp laa maa nana nak beg duit
then mama bgy beg duit warne merah
#begduit tuhh sbnrnye beg duit syiling
HAHA ~
sambung balik
thenn atok amek beg duit tuh
dia suruh aku tgk dlm beg duit tuh kosong kan
then aku angguk ,
pastuh dia letak 10sen
atok letak
atok goncang-2
atok tiup pastuhh tak aleh-2
atok bukak jeee kelua rm1
kertas HAHA
tyme tuhh happy gilaa
kenangan kan aku dgn atok aku haihhh
sumpah laa atok
nana taknk hilang atok sbb atokk tak pernah marah nana
atok baik sangat dgn nana
ape yg nana nak sume atok bagy
sampai lahh saat ni
nana masih egtkan atok
atok tahu tak
tady nana nges sbb nana rindu atok
nana mimpikan atok
atok belikan nana payung warna pink comel sangat
atok belikan fune sony erricsson
warna pink slide
atok ajak nana jenjalan
#dalam mimpi aku laa
its still in my mind atok
nana doa kan supaya atok aman kat sana
iloveyou atok :'(

wasalamm

yana nana

Sunday, December 4, 2011

heyy sorry CAPITAL A

heyy soryy kalau yana ni ade saketkan haty awak
yana tahu yana ni jahat
yana rase mcm yana berubah
kan berubah kan
haihh
susa laa susa gilaa nak lupakan dia
hmm yana jadi mcm ni sbb yana mmg pena janji
kalau yana break dgn DIA
perangai lame yana datang balikk
haihh
okayy yana minx maaf haaaaaaa ~
now yana tak tahu laa nk buad ape
haa ntah laa
sumpah laa kan yanaa sedih gila harituhh sbb :'(
yana rasa pun tahu kann :'(
okayy
#hanya tuhan jea tahu perasaan aku harituu
haihh kbyee dhoo lu baik dgn wa
wa je jahat dgn lu
yana minx maaf kbyee

yana nana

En.mahdzar b. mohammed

paa thanks tauu pukul nana harituh
nana tahu nana ni jahat
nana mmg jahat kan papa
now nana tak tahu nk balik kl ke tak
nana penad laa paa
nana tak larat lah mcm ni
papa tahu tak nana sayang papa
tpy nana tahuu papa kalau nana sayang papa pun nana
takkn dapat rampas balik kpercayaan papa kat nana
nana kan jahat
nana tahu nana pena buad silap dulu
nana dah ckp kan nana takkn ulangi bnde tuh
tapyy knape papa still nak salahkan nana ?
knape papa still nak
ungkit pasal bnde tuh
nana ade haty paa nana ade perasaan
papa nak ke nana kua dari rumah ni ?
papa nak nana buad balik keje gila tuh ?
papa nak?
taknak kann
please laa papa nana dah tak larat laa
nana penadd laa paa
salah nana jee yg papa nmpak
salah aziq ? salah ajiem ?
papa tak nampakk
nana minx maaf paa
tapyy haty nana ni terlalu saket
saket nd lebih saket darii kene toreh
lastly ILY papa , nana takpena bncy papa
takpernahnk salah kan papa
:'(

Friday, December 2, 2011

capital A N

HAIHHH okayy rabu tuh sumpahhh
aku tak sangka kau ckp mcm tuh
aku terkejut gilaa
aku egt kau nk ckp pasal ape lhaa kan tibe-2 kau ckp mcm tuh
lahaii
mcm mne aku tak cair HAHA ~
yal doh kauu buad aku mcm ni
hihi ^^
kau dah lah comel , handsome
#melewehh kejap
haihh sumpahh doh kau handsome
lahaiii
kau ni knape laa suka buad aku cair
kan suka kann
hahaiii
pastuh aku tgk kau happy kan lahaii
kau senyum , kau ketawaa , kau gurau-2 dgn mmbe kau
lahaii sumpah kau handsome <3 ehh
iloveyou satuu <3
#meleweh lagy
kbye

Thursday, November 24, 2011

moshi cody


haa tgk title kat atas tuh name dia siapa?
haa dah tahu kann
DIAni lahaii kalau gosip
haha !
berdekak gilaa
dia punyaa kutok orang tuhh
HAHAHA~
tk bole blah kann
hahah !
ehh budak comel
kitee ni baru jea knl tpy kite dah sayang awak mcm adek kite
hahaiii
suka tak suka tak ? HAHA ~
mst suka ni haha~
#merepekpulakakuni
HAHA ~
apepunn jyeahhh
kitee berdua mmg ade chemistry yg menarik bila kutok SI DIA
TUH hahhahahha ~

Tuesday, November 22, 2011

capital 'A' ♥

hmm capital A bole takk kite nak awak
hmm
im suree tkkn dapat punyaa , lahaiiii !
awakk kan ssuro kitee pegy kat SI DIA !
kite tknk laa
KITEE TAKNAK !!
hmm susa kot nk terima sume nii lahaii ~ :'(
kitee try laa nk sayang awakk
kitee nak tryy yg kite ni bole jaga awakk
lebih baik darii ex-2 awak
kitee nakk awakk
akuuuuuu nk nges pun tk
guna sbb aku pun tkde hakk atas kauuuuuuu
kau bukan HAK AKU !
HAA , bodohnyea akuuuuuu
bodohh kan , haa bgos laaa aku sedar aku bodohh !
haihh
bapak kau laa sial aku sayang kauuuuu !
it to hard , nk ckp yg dlu akuu nk sayang kauu pun
susa
sbb aku baru break dgn diaa , hmmm akuuu nk kau laaa ,
tpyy mst kau ckp
dah terlambat !
kann , kann
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

Wednesday, November 16, 2011

HANYA FAKE

haa korang nampak takkk
kalau tk nmpak click ajee dekat pic tuhh
okayy kau dgn diaa hanya fake !
HAA NTAH AA
akuu masihh sayang kan diaa
sampaii aku tk bolee nk terima sape-2 dlm hidup aku
ehh sial lhaa
akuu sayang siakk kat kauu
err -.-
tak tahu aaaa !
okayyy korangg yg tnyee
'ehh kau couple dgn asyraf torai eay'
#tuh sume FAKE JEAA
soo jgn tnyee knape lagyy

Tuesday, November 15, 2011

iloveyouuuuuuuuu >.< sorry

adekk nk tahu takk knape kaka buad sign pic ni
sbb kaka rindu adekk
kaka now dah tkde masaa lhaa adekk
kaka kejee
kaka nk sangat hang dgn adekk
kaka sayang kat awakk
that day 14.11.2011 kaka
nmpak pic adek pegang nikon
kebetulan kaka ade satu pic mcm tuhh
thenn kaka tak tahu knape kaka nges tyme edit pic kitee
kaka egt balik ape yg kite buad
kutok-2 orang kat giant tuhh
kite makan waffer
karaoke , main bowling
mcm-2 kan kite buadd kaka rase mcm
kaka abaikan awak adekk
kaka minx maaf
kaka nk sangat kite mcm dluu
haaa
adekk kaka minx maaf yeaa buad adek mcm nii
kaka tkkn sesiakan adekk
nd tkkn sesiakann zahid jgak
kaka just ade korang 2org
dah tkde orang lain dahh
kaka minx maaf yeaaa <3

Tuesday, November 8, 2011

a day without you

lahaii aku rindu kat kau
miss you bole takk
akuu sayang kau lagy pandakk
akuu betul-2 rindu gila babenggg kat kauu
haaa bila lhaa nk jmpe kau kan sayang
akuu rinduu kau gila babi siall !
kau tahuuu aku tk tahu nk buad ape aku toreh-2 lagy tangan
akuu
HAHAHA ` okayy best gilaaa !
#akuu dah naik gila tyme tuhh
lahaii
akuu rase mcm kalau tkde kau
akuuu tk tentu arahh
sikit-2 nk stalk fb kau
nk stalk blog kau lahaii
aku rindu kauu
rinduuu
rinduuuu <3
okay ILOVEYOUUUUUUUUU <3

Monday, November 7, 2011

FAZ MINEFOREVER

hy new friends
thanks sbb tulis blog pasal iteww <3
itew terharu tauu
i do love you friends
kan best kalau awak sentiasa ada untuk kitee
lahaii
kite mmg tk bole lupakan dia lhaa awak
kite sayang dia
tpyy kite tabah kan hatyy
kite tahu masih ramai yg nak kat kite
tpyy tkkn ada yg mcm dia
haa susah kan nk lupakan orang yg kite sayang
haa
apepun i ttp sayang you muah sikitt <3
ehhehh tknk aa muah sikit muahh bebanyakk :*
anywayy goodluck for your SPM
do the best
study smart not study hard
okayy done
salamm

ADEK ILOVEYOULHA


haihh adek knape kau break dgn diaa ~
kaka tk suka lhaa mcm ni
adek tahu tak kaka sayang kat adekk sangat-2
bnde bole settle kan
kaka tknk nt satu hari nanti
adek mnyesal tk sudah mcm kaka
sbb tk jaga orang yg betul-2 sayang kat adek
now adek tgk kaka mcm mne ??
adek bole pker kan mcm mane ? haihh
adek tahuu
betapa kaka sayang kat P*****
adek pker lhaa haty nd perasaan eyraa
mcm mne eyraa sabar dgn adek
kaka selalu doakan kebahagiaan adek tahu
kaka bukann nk backup eyraa ke ape kee
not that
tapy kaka nk adek tahuu
bukan senang nk cari orang yg setia
bukan senang nk cari
orang yg sayang kite sepenuh haty dia
please kaka tknk adek menyesal
satu hari nanti mcm kaka
mmg GF selalu buad BF marah
tpyy kalauu tk GF yg
buad BF marah , risau , saket haty
sape lagy dekk ?
adek dah besar kan
adek bole fikir mane satu betul
mane satu salahh
kaka anggap adek dgn eyraa mcm adek kaka sendiri
kaka sayang sangat kat adek
kat eyraa kaka
tak terdetik pun dlm haty kaka nk korang break
kaka suka sangat tgk adek happy dgn eyraa
kaka nk HAPPINESS yg korang bina
berterusann
kaka minx satu jeaa
adek fikir lhaa yg terbaik untuk adekk
jgn menyesal satu hari nanti adek
ZAHIRA <3 kite sayang awak berduaa tahuuuu <3

Wednesday, November 2, 2011

untuk kau








aku tak penaa bnty sayang kauuu syamil
tpyy aku tahuu kauu tkkn kembali dlm hidup aku
aku berat nk ckp sume ni
tapyy , mungkin dgn cara ni
kau bole dapat life yg lagy better
kau dapat perempuan yg lagy baik
yg tk mcm aku :'(
aku sentiasaa doakan HAPPINESS KAU
aku harap lepas nii kauu faham knape aku asyik mengelak dari kau
mmg berat aku nk kataa
mmg berat aku nk ucapkan perkataan ni
tapyy aku minx satu jeaa
lepas kite daahhh tkde pape
pleasee jgn cari aku lagyy
jgn tnyee pasal aku
aku tak sanggup bilaa nk berhadapan dgn kau
aku tak sanggup
aku susa nk terima knyataan yg
aku dah hilang kau
hmm
tgk pic yg kat atas tuhh ><'
akuu rinduu status-2 kau yg berdekak tuhh
relation kite
aniversary kite
aku rindu sume tuhh
kau tahu tak aku rindu kau ? :'(
i am sure you're not ~
akuu tak mampu nk ckpp bnde nii
tpyy aku terpaksaa
muhd syamil mulai 2.11.2011
aku lepaskan kauu
demi untuk kebaikan kauu
demi untukk akuu kembalikan semangat akuu
demi untukk mama nd papa
aku nk kau jadi orang yg bergunaa
pleasee jgn malukan mama nd papa kau sayang
ilyouu , imyouu every second in my life

Friday, October 28, 2011

koko aku minx maaf :'(

koko aku sayang kauu
aku minx maaf
aku tak jaga kau bebaik
:'(
akuu jahat kann tak jaga kau bebaik
aku rasaa berdosa gilaa dgn kau koko
aku dah tak ada teman lagyy nk aku cerita semua masalah aku
aku minx maaf
nt sape yg nk baring-2 dgn aku kalau bukan kau
tapy kau dah tak ada
:'(
knapee sume nk tinggal kan akuu
egt tk harituhh
aku nges sbb mr P
kau yg teman kan kau kat dapur
kau yg tmankan aku masak
kau yg tman kan aku bergayut
:'(
sume nyee kau
tapyy kau dahh tak adaa :'(
aku sedihhh
aku nges
akuu sedihh gilaa koko
nt dah aku dah tk bole amek gamba dgn kau lagyy :'(
i do miss you koko
i am so sorry :'(

Thursday, October 27, 2011

happy aniversary sayang

happy aniversary sayang yg kee 3 bulan
haihh tapyy ..............?
even kau takdapat terima aku :'(
aku ttp sayang kau
hmm
aku minx maaf kalau sbb aku kite mcm nii
akuu terpaksa
lepaskan kau demii kebaikan kau
aku minx maaf
mmg aku still sayang kauu
tpyy tk bermakna aku bole cari pengganti kau
akuu sayang kauu biyyy sumpahh yal !
hmm
tpyy mybe aku dah takada jodoh dgn kau
aku minx maaf
mmg tak ada lelaki lain bolee ganti tmpat kau
haihh
lastly i doo loveyouu syaitoooooooooooonnnnnnnnnnnn


Wednesday, October 26, 2011

bodoh ily iny iwy

susah aku nk lupa kan kau P '
aku sayang kau lhaa
aku rindu kauu
egt tk tyme aku ushaa kau
weheee
aku rinduu nk knl dgn knal dgn kau
aku rinduu nk meet kau
tapyy aku tkkn dapat sume tuhh sbb aku tahu
yg aku dahh hilang kau
aku minx maaf
aku sayang kauu
even kau ckp kite dahh tkde pape ,
aku ttp sayang kauu
aku nk kauu jgakk
sbb kau yg bole buadkan haty aku terus hidup
sumpah weyy
aku sayang gila babi kat kauu
MR.P
tolong aa
ineedyouu lhaa
i want you lhaa
ilysm
till when-when
haaa
okayy itu jehh kbyee
juling sayang kau pendek
muahh sikit kat lips kau :' (

Monday, October 24, 2011

kau betul-2 pergi dari hidup aku kan !

ya allah !
sumpahh aku sayang kau biyy !
aku tak pena sayang lelaki mcm kau
lepas CAPITAL P tinggalkan aku
aku tak penaa sayang
lelaki lain mcm mne aku sayang kau
tapyy ni kee kesudahan cerita kita biyy ?
ini kee ?
knape ending dia bukan happy everlasting
akuu sayang kauu sangat-2
sumpah demi allah !
aku nk kau balik
aku tahu tuh sume salah akuu !
akuu tahuu
aku minx maaf sayangg !
aku nak kau lhaa biyyyy !
tolong aa , aku sanggup gadaikan semuanyaa demi kau !
bia aku jady bodoh sebab aku nak kau
sbb aku nk kauu
sbb aku nakkKAUU ~ FAHAMLHAA AKU
AKU NAK KAUUU ~
AKU SANGGUP BUAD APE JEHH
AKU SANGGUP ~
MATI SBB KAU !
SANGGUP MINUM RACUN SBB KAU
AKU TKKN TERAGAK
DEMI KAU PANDAKKKK ~
aku sanggup
aku tk bole hidup tanpa kauu lhaa

Saturday, October 22, 2011

baby bunny


haa nampak dia ni sapee
haha dia nii my bunny
awak nak diaa ? bgy itew maty dlu aa
awak nk nyak diaa , mehh kite nyakk awak dluu
hee okayy
name diaa
nur hidayah abd rahman (name sebenar)
yaya dayah (name fb)
comel kan diaa
dia ni baik gilaa dgn ite
ite suke kawan dgn awak
awak baik gila dgn ite
hee
mcm peribahasa ni
tk kenal maka tak cinta
kalau dah kenal bercinta-2 lha kite
*tambah-tambahjee :)
haha iloveyouu yaya <3
bila lhaa kan nk jmpe awakk weheeeee
mcm tk sabar pulokk nk jmpee
ngeee <3
lastlyy wo ai nii muahhh <3

Wednesday, October 19, 2011

anak khalid iloveyouuu

aku terlalu sayangkan kau biyy
aku terlalu cintakan kau
aku tak tahu aku nk buad ape ?
minx maaf sbb aku tahu
aku bnyk salah dgn kau
aku mintak maaf
dari hujung rmbut sampai hujung kaki
aku tk bole hidup tanpa kau
akuu rasaa dah tk ada sape-2
yg bole gantikan tmpat kau
aku teramat sayang dekat kau biyy
kalau lhaa satu hari nanti
kau tak ada di sisi aku
mesti hidup aku tk tentu arah
sbb aku amat sayangkan kauu
dah takkn ada lelaki lain yg bole amek aku dari kau
sbb cinta aku hanya untuk kauu
kau egt tk tyme kite first-2 knl
hee sweetkan kite :')
tyme tuhh kitee knl , kau minx numb aku
kauu ckp aku BINI KAUU
KAU tahu ape aku rasaa
aku rasaa aku orang paling untung dapat knl dgn kau
aku rindu tume tuhh
aku rinduu nk jmpe kau mlm bday kitee
aku runduu nk kiss kau
nk peluk kauu
nk pegang tangan kau
nk belaii kauu
aku rindu tuh sumee aku tak sanggup bila
kau takada dgn akuu
kalau kau nk tahuu kau orang yg pertama dapat buadkan aku lupakann
PKTM
kau lhaa yg buad aku lupa pasal dia
kau lhaa yg buadkan aku jatuh cintaa dekat kauu dgn sepenuh haty aku
tkde orang lain tauu yg bole buad aku sampai mcm ni
aku rinduu kauu
aku sayang kau
aku tk bole kalau tanpa kauu
aku amat sayang kat kauu sampaii bila-2 punn
aku ttp nk kau
akuu tknk hilang kauu
okayy aku happy sangat dgn kauu
*kadangkadangmenyakitkanhaty
aku sanggup demi kauu
sayangg , baby happy tauu dgn b , baby taknk ulang kesilapan baby
baby perlukan b , babyy perlukan kasih dan sayang biyy
baby harap biyy faham



Sunday, October 16, 2011

Aboy Kechieyq


bhahhaha ~
aboy kechieyq
thanks sbb i orang yg pertama tahu pasal trettttttttttttttttt
hahahha
okayy sumpah berdekak gilaa cerita PASAL DIA kat i
hhahahhaha ~
tk tahu pulak awek dia mcm tuhh
lahaii longoii lutut
#akibat ketawa sambil guling-2
BHAHHAA ~
i egtkan lawaa
bila you cerita you ckp
lagy lawa mama you
hahahaha , okayy i dapat bayangkan mcm mne muka
gurl tuhh
hahahahahahha
yal lhaa yal tk bole belahh siak cerita-2 pasal DIA
HAHAHA ~
DAH SAKET PERUT NI
asyik ketawaa jeaa HAAHAAHAHAHAHA
KBYEE
:'D , X'D

Saturday, October 15, 2011

potong rambut mmcm ni ~

aku nk rambut mcm ni balik !
aku nk potong mcm nii bole kann haihh
rmbut aku dahh burukk
haa mama ,
nana nak potong rambut bolee
bole ?
pleasee ngehngehh :')

Monday, October 10, 2011

yaallah knape orang tuhh zalim langga kucing tuhh :'(

haa ade kucing maty aku sedih sangatt !
hmm aku sumpahh
aku tkkn maafkan sape yg langga kucing tuhh !
hmm ,
harini sume nk buad aku sedihh
aku sayang kucing tuhh :(
hmm ,
ya allah ,
aku harap moge kau jgn amek nyawaa
BUBU , koko , babat , tompok , momichan jgakk
aku tknk dorang pegyy
nt tkde sape nk menmain dgn aku :'(
hmm :'(
nana sayang kucing-2 tuhh
megatdanial megatkeeflee
jge kucing you bebaikk
i sayang kucing youu tuhh sangat-2
please jgn biakan diaa tk makan
tk minum
okayy jge diaa baik-2
:'(
kbyee


mama papa nana minx maaf


OKAYY AKU DAH TKNK PKER APE-2
MAMA NANA NK BLAJAA
NANA TKNK MCM NIYY LAGYY
NANA TAHU NANA BNYK SUSAHKN HATY MAMA
NANA MINX MAAF :(
nana jahatkann buad mama nges smlm
nana tahuu nana jahat
nana minx maaf nana
tklyk jady anak mama kan
*mmg pun
nana tahuu nana sape
nana niyy jahatt nana tkot nt mama
tinggalkan nana
nana nk mama
dlu nana tk mcm niyy kan
nana baikk kann
sekarang nana dahh berubahh
nana terpengaruhh dgn bnde niyy sume
nana tahu mama sedih sbb nana slalu lawan ckp mama
ckp papa ,
tapyy nana still ade rase sayang kat mama dgn papa :(
nana sayang mama dgn papa :'(
nana minx maaf mama :(

Saturday, October 8, 2011

aku rindu kau yg dlu

aku rinduu kauu gila babeng siakk
kalau aku bukak fb aku mst tgk wall kau
aku slalu amek port pasal kau
aku tahuu kite dah jarang contact
tapyy apepun akuu nk kau yg dluu
yg tyme kite baru-2 knl
sumenyee sweet
tapyy
skrgg mmg lhaa kite sweet tapyy aku nk
kitee mcm dluu
aku nk happy mcm dluu bukan yg mcm niyy
okayy itu jee
kbye :*

Friday, September 30, 2011

karaoke dgn bff aku iloveyou mini cooper


haha hary rabu lepas aku karaoke dgn bff aku
dgn tashaa , dgn syiera , dgn jujue haha best aa
tapyy tyme tuhh aku sedihh sgt
pasal P haha pastuh aku okayy dahh
dgn diaa thenn aku nyanyi aa lagu mcm-2 kann
nk release tension , haihh best dohh , akuu sampaii hilang
suaraa sekejap , pastuhh YB pun datang , dia datang sbb amek TASHAA
haha ~ untung dapat pakwe naik kereta niyy kann haha
pastuhh tmann syiera dgn jujue pegy beli coolblog
then tasya ckpp YB nk pegy makan so kite ikot aa dia pegyy MC'D
thenn ramai-2 kekah kentang dorang HAHHA ~
pastuhh dah habess kiteorg balik aa , dlm perjalanan nk pegy kee kereta tuhh
YG ckp aa ehhehh kite naik kete niyy tauu
#dia tunjuk lambang mini cooper
bapak aa masing-2 jeritt , dah lahh tuhh kereta fav aku haha
thenn tyme naik tuhh bapak aa sempit , tapyy bestt ! haha
dalahh SI YB tuhh bawak kereta mcm pelesit , hhaha
tapyy syok dohh haha ~
nk tgk kereta tuhh haa nahh tgk tuhh
MINI COOPER tahun 1997 YB kate lhaa
kann haha , apepun ILOVEYOU mini cooper

Monday, September 26, 2011

sweet kan diaorang nihh X'D

okayy sweet kan dorang niyy
haa kalau boleh aku nk mcm dorang jealous tahuu ><'
haishhh
aku nk mcm dorang niyyy
sweet ever after
okay itu jehh kbaii
fuku ; soryy curik pic kau dgn myda hahaha :D
okayy ily friends

Thursday, September 22, 2011

:)

haihh SAYANGG IMISSYOUSOMUCH ! weheeeee <3

ineedyou sangat-2
aku rindu kau gila bapak siakk ! sumpah weyy
haihh aku taknak hilang kauu
aku tknk kau pegy dari hidup akuu
sayang aku kat kau tk pernah berubahh sayang weheee okayy
ILOVEYOUSAYANGG :*

Friday, September 16, 2011

semua orang cerita pasal kauu bende yg buruk-2

SEMUA CERITA KAT AKU PASAL BNDE YG BURUK-2

kenape ?
aku tak faham aaa !
aku tak pernah faham nd aku tkkn faham
hmm
knapeee ni ujian kee yg tuhan bgy kat aku
aku percaya kauuu !
jgn khianat kpercayaan aku
tpy sejak akhir-2 niyy ape yg aku buad sume tak kene
hmm knapee ?
ape masalah aku pun aku tak tahu !
aku try nk solve kan sendiri
aku tak fahammmmmm ! tolonglahhh jgn buad aku kusot
hari-2 nges
hmm
aku tak tahu nk buad ape lagyyy
aku buntuuu ! aku tak tahuuuuuu ! aku taknak pkerr sume niyyy
aku taknakkk !
tolong aa aku taknak !
:'(
ape perasaan kau bilaa orang sekeliling kauu ckp bnde buruk pasal kau
mst kau pker lain kann ,
haihhh
perasaan aku mcm mne ?
haaa

Thursday, September 15, 2011

kawan


korang aku betul-2 taknk hilang kauu
aku taknk aa kitee bergaduh sbb yg tak munasabahh !
akuu betul-2 nk kita happy mcm duluu
iloveyoulhaa kawann
ecah , tasha , syiera , jujue , nad , nana , eyra , ila
sayang korang wehhhhhhhhhhh

Tuesday, September 13, 2011

biyy rindu sgt kat kauu


biyy aku rinduu gilaa kat kauu
aku tak sanggup nk
ddok diam mcm niyy
pehh mmg tk bole aa kann
aku btl-2 sayang kauu b
haihh
akuu rinduuu sangat kat kauuu
fune aku rosakkkk ~
aku hanta kedaii sampai skrg aku tak tahu dahh siap kee blm
siall btl lhaa
aku rinduu kauu rindu kauu sgt-2 bodohhh
haa rindu kauu gila babenggg <3
imy
imy imy imyy <3
haa bilaa lahh aku bole denga suara kauu mcm
aku denga suara kau hari ISNIN pagi , 12.09.2011
2.42

Friday, September 2, 2011

malam raya 1 syawal :' (



haihh penadd bole baru balikk kl alahaii , auntiee thanks for thee baju zara omg i really love it thankyouu auntiee

haha omg mmg best tyme mlm raya tuhh aku pgy ruma tokk mama
berbuka puasaa dgn tokk mama thenn
jmpe aliff cousin yg dahh lama gilaa tk jumpee
thenn jmpee auntie putihh omg best gilaa bhaiiiii
mmg best gilaa tauu
thenn main bunga api
photoshoot dekat blkg ruma tok mama
thenn ajiemm buad something stupid haha
mmg mcm yal lha kann
alahaii
then balikk rumaa uncle huzir
thenn esok pagyy semua siap2 pkai baju rayaa
semua lawaa dahh siap semuaa pegy rumaa tok mama
smbahyang rayaa same2
pehh tyme khutbah diaa rase melayang gilaa babi
hahha
#mengantokgilabhaii
thenn dahh balikk makann
tok mama masakk kambingg
#unclehuzir's favourite
hahaha
mmg sedap best gilaa
pastuhh tokk mama dahh ddok kat depan uncle huzir ckp dahh start minx maaf tuhh yg aku salamm uncle aku dapat duet rayaa
dia ckp dgn aku
belaja rajin2 jgn mnyusahkan mak ayah
thenn turn aku dgn papa
aku ckp
'paa nana minx maaf nana tahu nana bnyk buad salaa maafkan nana'
thenn
papa ckp
'papa pun same bejalaa betul2 jgn main2'
thenn papa nges
#terharu
turn mama lakk
' aku peluk mama aku cium diaa aku ckp mama nana minx maaf
nana bnyk dosa dgn mama nana minx maaf maa
thenn mama pgang muka akuu mama ckp belajaa
jgn asyik mainn jee mama tahu lyanaa bole pandaii
usahaa
aku pelukk mama thenn aku nges
lepas dahh minx maaf semuaa
kite pegy kubur arwah atok lelaki
i miss you atokk
bersih2 kann kubur atok , kubur
arwan tok papa
haihh
thenn rayaa rumaa auntie azfar
ruma auntie azfar mmg besaa
kalau nk tahu ruma diaa dgn dgn kolej PTPL
kelua jehh dary rumaa diaa kolej PTPL ade depan mate
#rumadiaber-securitytausiapadepalang-2bagaihahaha
biaselahh orang kayaa
rumahh dia mmg besarr unikk <3 just love it
thenn masing2 dahh penadd balik ruma tokk mama lagy amek arriz thenn balik rumaa
uncle huzir
petang tuhh kitee mandy swimming pool
jyeahhh
mmg best gilaa <3
at last aku demam
haha `
sampai sekarang demam
thenn dah mlm kite makann ketupat
dgn lauk2 dia lahh kann
thenn tgk tv until 1 overr
pastuhh tertedoo :D

Saturday, August 27, 2011

SELAMAT HARI RAYA & PANDAK SUPER

biyy SELAMAT HARY RAYAA

hary niyy baby dahh tkde kat jb babay raya kat kl
rase sayu bilaa sy jaoh dary awakk
kitee sayang awakk
kite minx maaf kalau kite ade buad salah dgn awakk
kite sayang awakk sangat2
sayang kite kat awakk takkn pernah berubahh awakk
kite janji kite akan jady yg terbaik tok awakk
haa :'( seminggu tak lamaa nanti saya balik jugakk
so im going to miss you sayangg
rinduu sy tuhh tkkn pernahh berubahh , tak kesa lahh
ape pun yg berlakuu
kitee tetap akn rindu awakk
kite tk lupee jgakk
happy aniversarry yg ke 1 month
sekejap kann dahh 1 month
detik2 kite dgn awakk tk penahh kite lupaa okayy
kite akan egt tyme kat taman tuhh ,
awak kiss saya
sy takkn lupaa semua tuhh
awakk buadkan sy jatuh haty kat awakk buad selamanyaa
nd kite harap awak ade perasaan yg sama mcm sy
cinta sy hanyaa untuk awakk
MUHD SYAMIL B. KHALID <3
ingat lahh SAYANG SY TKKN PERNAH BERUBAHH ~

Thursday, August 25, 2011

on yana & pandak bornday 25.08.2011

weyyhhh bdayy aku dgn pandakk !!

thankss TASHAA , JUJUE , KAKAK SYIERA , NADYA , ILA
sbb celebrate bdayy akuu :')
aku terharuuu
aku mmg tk sangkee korangg bawakk tepung & teloo tuh
sbb tkde tepung pun yg korang bawakk
thenn balik baru aku nmpak
haha , gambaa nt aku upload tapuu bukann sekarangg
esok kott or petang niyy
haha
thenn mlm ECAH , AERY , DGN IQ datangg ruma aku celebratee bdayy aku
habes aa muka aku penuhh dengann cakee , petang smlm kenee tepung dgn telo
mlm kene cakee ahaha
mmg mendapat lhaa kann
korangg , thankss buad sume niyy tok akuu ,
hee ,
tashaa thankss sbb bgy aku SEMANGAT smlm ,
KALAU TAKK , mybe aku down gilaa smlm , thankss babyy ,
mummy sayangg sume anak2 mumyy tauu , <3

Monday, August 22, 2011

weyhh iloveyou :D

awak sayang kite ?


awak suka kite ?

awak rindu kite ?

kalau awak nk tahu kite pun

sayang awakk !

suka awak !

rindu awak !

nd saya janji sy tkkn tinggal kan awakk sampaii sy dahh MATY :')
IDOLOVEYOU PANDAK SUPERR

Tuesday, August 16, 2011

♥awak awak iloveyou ngehngeh♥

aku rindu kauuuuuu !

haaaa
ishhhhh rindu rinduuuuuuuu <3
muahh kat pipi kauu HAHA ~
SUKA TAKK ? ngehhngehh <3
oh my god <3
kalau lhaa kau tk curi haty aku 28.07.2011 tuhh
mst aku tkkn dapat sayang kau mcm mne aku sayang kau biyy
muahh <3
ngeeeeee <3
you're drugs for me sayangg
PROMISE aku sayang kauu PENDEKK

♥♥♥ ILOVEYOUUUU FULLSTOPS ♥♥♥

Friday, August 12, 2011

biyy imissyouu bodohh !!

subuh tadyy diaa buadd call me back kat aku haihh

aku betul2 rinduu diaa !! err-.-'
knapee tk topup lagyy pehh i miss you lhaa cibaii ! haa
lu nape buad waa mcm niyy haaa -,-'
rinduu kauu lhaa babengg hmm
aku pun tkde topup dahh niyy
nk call alahaiii hmm sedihh tauu akuu
tapyy pagy tadyy kau buadd CALL ME BACK
aku rasee happy bhaii , tapyy tuhh semuaa skejap jehh
akuu rinduu kau gilaa2 siaa ! please aa jgn buad aku mcm niyy
ILOVEYOUU <3 :'(

Tuesday, August 9, 2011

MUHD SYAMIL BIN KHALID

biyy iloveyou :) haha
dann tkde sape yg bole pisahkan kitee
aku btl2 sayang kau sayang ~
tapy hari niyy KAU TK CALL TK TEXT
pehh aku rasa mcm hmm ntahh lhaa
sedih tauu lu buad waa mcm niyy :'(
haihh
tadyy aku call dia
dia tk angkat
aku ckp tkpe lhaa
mybe diaa tghh buka kann
thenn petang tadyy hmm
aku call dia angkat diaa baru bgn tedoo
hmm tk tahu lhaa kann
aku kcauu dia kee tk kan
as long aku dapat denga suara kau
haihhh :'( sedihh tauu :'(
hmm
tkpelhaa mybe kau penad or busy
kan :')
aku fahamm sayangg
takpelha :')
aku percayaa kau jujur dgn akuu :')
IDOLOVEYOUMUHDSYAMILBINKHALID
FULLSTOP .

Monday, August 8, 2011

sumpahh imysm lhaa ~

okayy imy lhaa biyy
air mate aku tk habes2 mengalir sebab kau
ya allahh
aku sedihh siaa kau tk call aku hary niyy
aku sayangg kauu biyy , hmm tlg aa ,
baby nk biyy jehhh baby tknk org lainn
baby nk awakkk !
i miss your voice ,
rindu nk txt awakk
#apizz aku nk topup akuu lhaa lakhanatt !
sy nk awakk pleasee
ya allahh sy sayangg awakkk !
sumpahhh
sy sayang awakk sangat2 ILOVEYOU <3

Monday, August 1, 2011

30.07.2011-THE BEST DAY EVER




WEYYHH , aku suka tyme niyy , hahah ~ iloveyou kawann ,
aku seronok bila hang dgn korg
pas niyy aku nk hang dgn korg LAGY LAGY ND LAGY !
TASHAA , JUJUE , TIKA , BECEK , ECAH, ZUL , DARYAD , NAQIB(shiro shinko)
nd ramai lagy muahh ILOVEYOU TAUU haha ~ MUAHMUAH

PANDAK SUPER ~ I DO LOVE YO SO MUCH :)

BISMILLAHHIRRAHMANIRAHIM




BIYY KITE SAYANG AWAKK !
KITE TAKNAK HILANG AWAK !
AWAKK BEST !
KITE TKNK AWAKK SEDIHH-II
KITE NAK AWAKK HAPPY ~
MUAHMUAH :*
SUMPAH SIAL ILOVEYOU BUSUK haha ~

#jgn egt korg bole amek dia dary aku ehh
dia hak aku so aku peduli ape kann !
tkpyhh nk menggedikk kan diri kau
kbye !
asalammualaikum

Wednesday, July 20, 2011

exam ERT |mase teacher isma

HAHAH ~
NK TAHU TK KORG
tadyy kann tyme exam ERT
hahahhaa ~
syiera kne buli dgn TEACHER hahhaha ~
bdekah gela kau HAHHAHA ~
MMG KLAKAA AAA
pastuhh kiteorg dgn tk bace buku
tk ready ape2 lagy TYME TUHH
HAHAHA ~
tpy nseb baikk aku salin paper yg cikgu lili
bgy hary tuhh
hahaha ~
syiera ckp
'mumy kan syiera dahh ckp kelua pekse HAHA '
THENN AKU CKP dlm haty ALHAMDUULILLAHHH !
HHAHHAHA ~
tennn kite tyru
aku dahh sam=linn pastuhh kertas bgy tashaa
thenn teacher ckp
'natasya knape ?' haha
cuak kau HAHAH ~
LPAS TUHH
teacher dahh mnyirap dgn syiera
dea ckp dgn syiera
teacher ; 'syira berdiri !
syira ; ala cikgu sy tk ckp punn
teacher ; tkde berdiri
syiera ; alaaa
yana nana ; cikgu dia mane ckp dgn saye
#teacher bady jehh
teacher ; hah kalau awakk pandang belakang lagy awakk berdiri
syira ; okayokay
*tk lame pas tuhh aku tnye
yana ; syiera ,
#tk pandang kau HAHHA ~
syiera ; tknk pandang nt kne berdiri HAAHAHHAAHHAA ~
tyme niyy mmg bdekahh aa aku dgn tasya dnga HAHHAHAHA

syiera soryy tulis pasal syiera HAHAHA ~
tpy syiera buad lawakk aa HAHHA ~
ILY SYIERA <3

Monday, July 18, 2011

for someone ****** *****

haihh awakk buadkn sy patah haty
knape awakk
knape !!
err -,-'
sy tktahu lahh
okayy awakk ckp awakk suro pgy kat
***** kannn !
haihh ntah lahh awakkk saye
dahh start syg awakk tbe2 awakk berubahh !
awakk berubahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!
sampai haty awakkkk

Saturday, July 16, 2011

haha ! :) haihh -,-' hurmm :( haaaaaaaa X'(

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalanku

#lagu niyy :'(
aku rase mcm siasia
percaya lelaki !
sekarang hidup akuu ruinn
hidup aku HANCURR !
aku tk tahuu lahh !
mnyesall sangatt !
aku bncy kauu MAN / BOY / GUY !
*kecuali yg baik dgn aku nd yg aku sayangg !!

haihh :'(

aku tk tahu lahh knp aku sedihh hary niyy
aku bosan dgn life aku skrg
aku dahh tkde sape2 lagyy ?
aku dahh tkde sape2
kwn2 aku ?
tasya , syiera ,jujue , nadd ?
tkkn aku nk bebankn dorg :'(
tk tahu lahh ! arghh kusot !
aku tknk adee ape2 hubungan dgn
insan yg bernama LELAKI !

#untok capital A***L ;
yana minx maaf yana tahu yana jahatt !
yana tk sepatotnyee buad awakk mcm tuhh :'(
yanaa hope awakk cari lagy baikk dary saye
awakk tahuu knape sy jaohkan diri dary awakk
sbb muhd A**B F***Y
sy tknk lahh awakk kne POTONG dgn dia sbb saya ~
SBB sy tkot hidop sy tk tenteram sbb sume punca
dary sayaa :'( please jgn FUCK perempuann !
bukan sume perempuan mcm SAYA ~ sy hope awak fahamm !
TRUST ME !
awakk awakk nd awakk
tkde sape yg bole ubahh hidop awakk melainkann awakk
yg ubahkan nya sendiri !

asalammualaikumm <3

Friday, July 15, 2011

MY ENCIK ASYRAF TORAI



asyraf toraii <3 omg
sy suka cara awakk layann saya
awakk tk pena maraa sy ~
awakk takecare pasal sy
auchh sy rase mcm sy lahh PUTERI
yg slalu ditemani olehh PUTERA
hahha okayy aku dahh start merepek !
hee thanks sbb dahh takecare pasal sy !
thanks mmbazirkn TOPUP awkk sbb sy !
sy hope awakk hapy dgn sy ! HAHA ~
apepunn thanks ! sy amat hargai jasa awakk jyeahhh
lastly sy tknk HILANG awakk ! FULLSTOP !

Sunday, June 19, 2011

♥♥♥ ohh ieraa ♥♥♥



adekk kaka sayang adekk tauu
kaka seronok dapat jmpe adekk
dpt hanG dgn adekk
kaka suka sgn :)
kaka nk adek jady yg terakhirrr
adekk angkat kaka yg palingg kaka sayangg
kaka tknk adek hancur
kaka akn jage adekk
terima adek seadanya
sampai bila2 kaka sayangg adekk
kaka egt lagy tyme kite first meet heee
kaka tk sangke kite akn jmpe mcm hary tuhh
adekk jgn siasiakan peluang yg ade depan mata
apepunn kaka sayangg adekk !
budak comel kaka tahu awakk jady kaka punya
budak comel YEA ! FOREVER ! awakk saya punya :D
MUAHMUAHH ♥♥♥